ARCASA IMPLEMENTA UN NOU CONCEPTE DE CAFETERIES I LLANÇA LA CAMPANYA SOSTENIBLE “ADÉU PLÀSTIC “EN LA SETMANA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT.
Español (spanish formal Internacional)CatalanEnglish (United Kingdom)
ARCASA IMPLEMENTA UN NOU CONCEPTE DE CAFETERIES I LLANÇA LA CAMPANYA SOSTENIBLE “ADÉU PLÀSTIC “EN LA SETMANA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT.

 

Presentem 5 Moments, un nou model de cafeteria centrat en maximitzar l'experiència dels usuaris dels centres sanitaris. El seu nom representa les 5 pauses del dia per a gaudir d'una alimentació sana, saborosa i equilibrada: el moment del esmorzar, del mig matí, el dinar, el berenar i el sopar. Aquesta diferenciació del dia en 5 franges horàries és la clau per a crear moments diferenciats en un espai flexible i sempre agraït per a treballadors, equip sanitari o públic.

 

EL MOMENT ÉS ARA I VOLEM CONVIDAR A CADA USUARI A CONNECTAR AMB EL SEU PRESENT EN CADA DETALL.

 

TAKE AWAY COMPOSTABLE /BIODEGRADABLE

 

Hem substituït els articles non-food actuals per articles de material compostable o biodegradable. ARCASA conscients que la protecció i el millorament del medi humà és una qüestió fonamental que afecta al benestar de tots i al desenvolupament econòmic del món, aposta per implementar el seu projecte sostenible en totes les seves cafeteries amb el lema “ADÉU PLÀSTIC”.

 

SUPORT DE CAMPAÑA

 

Indiquem al client la iniciativa sostenible relacionada amb la vaixella i els envasos plàstics amb un suport visual. Aquest dia ens dóna l'oportunitat de començar una conducta dels individus, de les empreses i de les col·lectivitats inspirada en el sentit de la seva responsabilitat quant a la conservació i la millora del medi ambient.