Entrevista al Fórum d’Associats i Col.laboradors de la Unió (Maig 2012)
Español (spanish formal Internacional)CatalanEnglish (United Kingdom)
Entrevista al Fórum d’Associats i Col.laboradors de la Unió (Maig 2012)
There are no translations available.

 

El passat mes de maig en la darrera edició de la Newsleter del Fòrum d’Associats Col·laboradors de La Unió hi apareix publicada una entrevista a Artur Arques, Director General d'ARCASA

 

A través d’aquesta Newsletter  i des d’aquesta associació es pretén posar en valor i difondre experiències de les empreses proveïdores de béns i serveis. Segons aquest Fòrum compartint allò que fem aprenem de què fan els altres i incentivem el treball en xarxa a través de les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies.

4423_cat_200_220

El conjunt d’aquestes entitats que formen part de La Unió potencien una visió transversal i intersectorial dels àmbits de la Salut i Social i, com a generadors de riquesa i de valor afegit, impulsen el sector com a motor econòmic. La seva expertesa i la seva visió són importants per tal de sumar sinergies en el sector i fomentar la col·laboració intersectorial.

 

Artur Arques explica en aquesta entrevista el paper actual i els reptes futurs de les empreses de béns i serveis, així com els avantatges per al sector sanitari i social. 

"Les empreses que proporcionem béns i serveis hem de canviar la manera de fer les coses per tal de donar resposta a les noves necessitats"

 

Accediu a la entrevista:  aquí

 

cap_esquerre_logo