DIA MUNDIAL DE L’ALIMENTACIÓ
Español (spanish formal Internacional)CatalanEnglish (United Kingdom)
DIA MUNDIAL DE L’ALIMENTACIÓ

 

Aquest any ARCASA per promoure i difondre aquest esdeveniment "celebració del dia mundial de l'alimentació" es centra en les accions desenvolupades en cada segment de mercat:

 

Sector Hospitalari, son els usuaris més sensibles amb necessitats alimentaries i nutricionals que requereixen d’especial cura i atenció. Tenim en consideració els gustos i preferències dels usuaris oferint una atenció personalitzada durant la seva estància.

 

Sector Educatiu, la importància de l’alimentació en el sector més vulnerable. A partir del Espai Migdia definim un projecte educatiu encaminat a promocionar hàbits i conductes saludables seguint la piràmide alimentària.

 

Sector Sènior, l’alimentació es clau en la darrera etapa de la vida. Elaborem menús que s’adapten a les diferents patologies que requereix l’alimentació de la “gent gran".

 

Cantines de empreses i cafeteries, el espai gastronòmic de la empresa serveix per fomentar els hàbits saludables. Els usuaris que dia a dia mengen a les cantines i cafeteries que gestionem, gaudeixen de menús elaborats a partir de les directrius de la Dieta Mediterrània, certificat AMED.