Arcasa presenta la seva piràmide d'alimentació i hàbits saludables per al sector escolar.
Español (spanish formal Internacional)CatalanEnglish (United Kingdom)
Arcasa presenta la seva piràmide d'alimentació i hàbits saludables per al sector escolar.

 

La divisió escolar de Arcasa, ha presentat una 'singular' piràmide de l'alimentació seguint les recomanacions que ofereixen les diferents guies alimentàries per a l'edat de creixement, i la piràmide d'hàbits i alimentació saludable de l'Agència de Salut Pública de Catalunya.

 

La piràmide, presentada com la 'Piràmide de la construcció de l'alimentació', destaca la importància de diferents ítems tal com les cinc racions al dia de fruita i verdura, l'exercici físic diari, l'aigua com hidratació exclusiva ... i com a element diferencial respecte a les altres piràmides, inclou també el consell de disminuir l'aportació de sal i sucre en l'alimentació dels nens / es, reforçant els missatges i les recomanacions de les diferents entitats, departaments de salut i institucions com l'OMS (Organització Mundial de la salut).

 

D'aquesta manera Arcasa Escoles es compromet a promoure la salut dels nens mitjançant una bona alimentació i hàbits alimentaris, així com, perquè vagin aprenent a conèixer la importància de cada un dels aliments que els ajudessin al llarg de les diferents etapes de creixement.

 

https://www.restauracioncolectiva.com/n/arcasa-presenta-su-piramide-de-alimentacion-y-habitos-saludables-para-el-sector-escolar