Camst, partner de Arcasa es compromet amb el benestar animal
Español (spanish formal Internacional)CatalanEnglish (United Kingdom)
Camst, partner de Arcasa es compromet amb el benestar animal

 

Camst considera que el benestar animal és una part integral dels principis de sostenibilitat que regulen les polítiques i decisions corporatives.

 

L'objectiu de la política és il·lustrar un camí que a llarg termini pugui dur a Camst a comprar als seus proveïdors productes que en les diverses cadenes de subministrament i en totes les etapes de producció, respectin les pràctiques responsables del benestar amb totes les espècies d'animals i en totes les àrees geogràfiques en les quals opera.

 

Les pràctiques responsables pel benestar dels animals han d'abordar qüestions com ara els sistemes de conreu, l’àrea on viuen, la densitat, la higiene, la nutrició, la salut i l'ús de medicaments veterinaris, la disponibilitat d'aigua, el transport i les tècniques de traçabilitat.

 

Camst creu que la satisfacció d'aquestes llibertats és essencial per evitar el patiment innecessari i les males condicions dels animals. Per aquest motiu treballa amb els seus proveïdors per garantir el compliment de les normes actuals i els principis de sostenibilitat corporativa.

 

Camst ha decidit desenvolupar objectius específics per a les diverses cadenes de subministrament, iniciant per la indústria de l'ou.

 

En 2017, Camst va rebre el Good Egg Award, presentat per CIWF - Compassion in World Farming el 28 de juny a Londres, pel seu compromís d'eliminar l'ús d'ous de gallines engabiades per 2022.

 

Camst considera una pràctica negativa la utilització de gàbies per a les gallines, perjudicant el benestar dels animals. L'objectiu és que el 2025 s'hagi eliminat l'ús d'ous de gallines criades en gàbies en totes les activitats de l'empresa amb la col·laboració de CIWF (Compassion in World Farming).

 

La política de Arcasa va alineada amb la estratègia de seleccionar aquells proveïdors que segueixin les pràctiques de respecte al benestar dels animals.