L’ Hospital d’Igualada rep l’acreditació Amed de l’Agència de Salut Pública de Catalunya
Español (spanish formal Internacional)CatalanEnglish (United Kingdom)
L’ Hospital d’Igualada rep l’acreditació Amed de l’Agència de Salut Pública de Catalunya

 

L’Hospital d’Igualada torna a rebre el certificat Amed, que l’acredita com a establiment amb un servei de restauració que ofereix als seus clients una varietat de plats cuinats basats en la dieta mediterrània, tant pel que fa als ingredients com a l’elaboració dels plats.

 

L’Hospital d’Igualada, del Consorci Sanitari de l’Anoia, ha tornat a rebre l’acreditació Amed, després d’uns mesos de parèntesi del servei de restauració. Un cop fet el canvi de concessió de la gestió de la cuina, es van fer obres de millora de les instal·lacions, intervenció que ha permès que la cafeteria-menjador torni a obrir les portes al públic i als professionals que hi treballen.

 

Ahir, 23 d’abril de 2018, Elisabet Vives, de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, va fer l’entrega de l’acreditació. A l’acte de lliurament hi havia representants de l’Hospital d’Igualada i d’ARCASA, l’empresa gestora de la cuina de l’Hospital.

 

L’acreditació Amed

 

L’objectiu de l’acreditació Amed és promoure la salut a través de la millora de l’oferta, la identificació i la visibilització d’establiments de restauració que donen valor a l’alimentació mediterrània. Tots els hospitals de la Catalunya Central actualment disposen d’aquesta acreditació.

 

Juntament amb l’acreditació, es lliuren uns adhesius identificatius i uns tríptics, que informen els clients de les garanties que ofereixen els establiments Amed quant a menjar bé i sa, fora de casa.