ARCASA obté la certificació ISO 14001 i OHSAS 18001 (Octubre 2013)
Español (spanish formal Internacional)CatalanEnglish (United Kingdom)
ARCASA obté la certificació ISO 14001 i OHSAS 18001 (Octubre 2013)

 

ARCASA ha obtingut la certificació ISO 14001 de sistemes de gestió mediambiental i OHSAS 18001 de sistemes de gestió de la seguretat i salut dels treballadors:

 

El passat mes de setembre CATERING ARCASA va superar amb èxit l’auditoria integrada d’ambdós esquemes. Junt amb la certificació ISO 9001 que Arcasa té des de l’any 2008, es culmina un procés cap a la integració de sistemes que ha suposat un treball exhaustiu i molt enriquidor entre departaments i a més, ha permès millorar processos interns i establir noves sistemàtiques que afavoreixin la seguretat i salut dels treballadors i treballadores així com la reducció d’impactes ambientals.

 

L’abast de certificació, ha inclòs la gestió dels serveis centrals i el servei de restauració que Arcasa presta a la cuina del Parc Sanitari Pere Virgili com a resposta a les necessitats del client i la sintonia amb el seu pla estratègic. Així doncs, des de l’àrea tècnica, es considera que aquesta és la primera pedra per construir un model de gestió que arribi a tota la Organització i que tingui com a base l’enfoc al client, el respecte per el medi ambient i vetllar per la salut de les persones que hi treballen

 

Certificats_junts