Hospital Esperit Sant obté el certificat AMED- Publicació La Vanguardia (Gener 2013)
Español (spanish formal Internacional)CatalanEnglish (United Kingdom)
Hospital Esperit Sant obté el certificat AMED- Publicació La Vanguardia (Gener 2013)

 

 

La Fundació Hospital Esperit Sant  i ARCASA  reben l'acreditació AMED fruit del seu compromís amb les persones, la salut i la vida sana.

 

Aquest centre s'uneix als certificats recentment obtinguts enfortint a més el projecte de ARCASA que té com a objectiu promoure l'alimentació mediterrània com a model d'alimentació saludable a l'entorn de la restauració col·lectiva.

 

L’entrega de l’acreditació AMED es va formalitzar el passat dia 15 de gener i va comptar amb la presència de la Dra. M Teresa Esteva, Directora Gerent de la FHES; la Sra. Carmen Cabezas, Subdirectora de Promoció de la Salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya; i el Sr. Artur Arqués, Director General d’Arcasa.

130115_FHES_AMEDAMED forma part de les estratègies del Pla Integral per a la Promoció de la Salut mitjançant l’Activitat Física i l’Alimentació Saludables (PAAS). Dins aquest Pla, que es va iniciar a Catalunya l’any 2006 liderat pel Departament de Salut de la Generalitat, s’han dut a terme més de 60 accions en diferents àmbits. Actualment hi ha 76 municipis amb gairebé 220 establiments acreditats AMED que tenen capacitat per oferir alimentació mediterrània a més de 38.000 comensals a tot Catalunya.

Logo_Esperit_Sant_00logo_Amed

 

Link a la publicació del passat 26-01-2013 a LA VANGUARDIA:

"EL HOSPITAL ESPERIT SANT DE SANTA COLOMA, RECONOCIDO POR SUS MENÚS MEDITERRÁNEOS"

 la_vanguardia_com_logo