Entrevista al Fórum d’Associats i Col.laboradors de la Unió (Maig 2012)
Español (spanish formal Internacional)CatalanEnglish (United Kingdom)
Entrevista al Fórum d’Associats i Col.laboradors de la Unió (Maig 2012)

 

El passat mes de maig en la darrera edició de la Newsleter del Fòrum d’Associats Col·laboradors de La Unió hi apareix publicada una entrevista a Artur Arques, Director General d'ARCASA

 

A través d’aquesta Newsletter  i des d’aquesta associació es pretén posar en valor i difondre experiències de les empreses proveïdores de béns i serveis. Segons aquest Fòrum compartint allò que fem aprenem de què fan els altres i incentivem el treball en xarxa a través de les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies.

4423_cat_200_220

El conjunt d’aquestes entitats que formen part de La Unió potencien una visió transversal i intersectorial dels àmbits de la Salut i Social i, com a generadors de riquesa i de valor afegit, impulsen el sector com a motor econòmic. La seva expertesa i la seva visió són importants per tal de sumar sinergies en el sector i fomentar la col·laboració intersectorial.

 

Artur Arques explica en aquesta entrevista el paper actual i els reptes futurs de les empreses de béns i serveis, així com els avantatges per al sector sanitari i social. 

"Les empreses que proporcionem béns i serveis hem de canviar la manera de fer les coses per tal de donar resposta a les noves necessitats"

 

Accediu a la entrevista:  aquí

 

cap_esquerre_logo