Els menjadors laborals de l’Hospital de la Vall d’Hebrón s’acrediten segons la norma ISO 22.000 (octubre 2010)
Español (spanish formal Internacional)CatalanEnglish (United Kingdom)
Els menjadors laborals de l’Hospital de la Vall d’Hebrón s’acrediten segons la norma ISO 22.000 (octubre 2010)
There are no translations available.

 

El passat 13 d’octubre del 2010 els menjadors laborals de l’Hospital General, Escola d’Infermeria i Hospital de Materno Infantil de l’Hospital de la Vall d’Hebrón van obtenir el reconeixement i la certificació de la planificació gestió i servei seus el requisits de la norma UNE-EN-ISO 22.000: 2005 per l’entitat certificadora Bureau Veritas Certificación.

ISO_22.000

La implantació i desenvolupament d’aquest sistema de gestió ha suposat un gran repte i un pas endavant tant en la gestió de la seguretat alimentaria com en la gestió, coordinació i treball en equip delsprofessionals que l’han dut a terme.

 

La coordinació amb la Institució i la seva participació, a més ens ha permès materialitzar el nostre compromís i poder adaptar el nostre servei a les seves necessitats, prenent-les com a pròpies i potenciables.

 

La implantació d’aquest projecte, iniciat el novembre del 2009, va assolir la seva primera fita els passats 18,21, 22 i 23 de juny del 2010 amb la primera auditoria de certificació. Actualment l’equip que l’ha dut a terme està millorant-lo de forma continuada a través de dinàmiques de treball creades i gaudint dels beneficis que proporciona la implementació d’aquest sistema de gestió.

 

foto_vall-hebron