El primer semestre 2010 a ARCASA
Español (spanish formal Internacional)CatalanEnglish (United Kingdom)
El primer semestre 2010 a ARCASA
There are no translations available.


Aquest primer semestre a ARCASA s’ha caracteritzat per l’ inici de nous projectes i de nous reptes per tota la organització.
Prenent com a referència el pla estratègic 2010-2012, hem aconseguit materialitzar les següents fites:

1.INICI DELS SERVEIS D’ALIMENTACIÓ DE LA CLÍNICA SAN MIGUEL I RESIDENCIA BELOSO ALTO:

El dia 01 de gener del 20120 ARCASA va iniciar el Servei d’Alimentació a pacients a la Clinica San Miguel (Pamplona)
Amb l’inici d’aquesta activitat, ARCASA va consolidar el projecte de l’establiment de la delegació ARCASA NORTE amb la que pretén crear el precedent de la expansió territorial de la companyia.
Imatge_Clinica_Sn_Miguel  Logo_Clinica_San_Miguel Imatge_Residencia_Beloso_Alto_00 Logo_Residencia_Beloso_Alto

2.INICI DE LES OBRES DE LA NOVA CUINA DE L'HOSPITAL JOAN XXIII
En el primer trimestre d'aquest 2010 ARCASA va iniciar les obres de la nova cuina del Hospital Universitari Joan XXIII (Tarragona) per tal de adaptar-la a la producció en línia freda. La finalització de les obres esta prevista per a finals d'aquest setembre. A posteriori es preveu l'inici de la cafeteria personal.
Imatge_Joan_XXIII Planta_Joan_XXIIILogo_Joan_XXIII

3.APERTURA DEL NOU MENJADOR LABORAL I CAFETERIA PÚBLIC DEL HOSPITAL DE SANT PAU:
El dia 22 d’abril del 2010 van quedar inaugurats el nou menjador laboral i la nova cafeteria pública del Nou Hospital de Sant Pau i de la Santa Creu (Barcelona).
La inauguració oficial es va realitzar aprofitant la diada de Sant Jordi.
 Cafeteria_Publica_Hospital_de_Sant_Pau Cafeteria_Publica_Hospital_de_Sant_Pau_2 Cafeteria_publica_Sant_Jordi Logo_Sant_Pau
 
4.APERTURA DE LA NOVA CUINA DEL HOSPITAL DE SANT PAU:
El dia 6 de maig del 2010 ARCASA conjuntament amb la Direcció d’Hoteleria de l’Hospital de Sant Pau i la Santa Creu (Barcelona), va culminar l’equipament i posada en marxa de la nova cuina del Hospital de Sant Pau.
Aquesta fita s’ha constituït com a tot un repte i un mèrit per tot l’equip de gent que ha contribuït en el seu disseny, desenvolupament i posada en marxa.
Nova_Cuina_de_sant_Pau_4 Nova_Cuina_de_sant_Pau_1
Nova_Cuina_de_sant_Pau_2 Nova_Cuina_de_sant_Pau_3 Logo_Sant_Pau

5.INAUGURACIÓ DE LA CAFETERIA DEL HOSPITAL GENERAL DE SANT BOI:
El dia 7 juny del 2010 ARCASA va iniciar la seva activitat a la cafeteria/restaurant públic del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Sant Boi).
La Inauguració oficial es va dur a terme el dia 2 de juliol amb la presència del President de la Generalitat, José Montilla, Consellera de Salut, Marina Geli així com l’obispe de la Diòcesis de Sant Feliu de Llobregat, Mons.Agustí Cortés i d’altres figures destacables com el càrrec superior general de la Ordre Hospitalària de Sant Joan de Déu i el propi alcalde de Sant Boi.
Imatge_Sant_Joan_de_Du Logo_Sant_Joan_de_Du
6. INICI DELS SERVEIS D’ALIMENTACIÓ DEL HOSPITAL ESPERIT SANT:
El dia 1 de Juliol del 20120 ARCASA va iniciar el servei d’alimentació a malalts, cafeteria, menjador de personal i servei de vènding del Hospital de l'Esperit Sant (Santa Coloma de Gramanet)
Imatge_Esperit_sant_00 Logo_Esperit_Sant

7. INICI DELS SERVEIS D’ALIMENTACIÓ A l’HOSPITAL DE CAN RUTI:
El dia 1 de Juliol del 20120 ARCASA va inicar el servei d’alimentació a malalts, cafeteries i menjadors de personal i servei de vènding al Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Badalona).
Imatge_Can_Ruti Logo_Can_Ruti