ARCASA patrocina i participa en les V Jornades de Dietistes- Nutricionistes de Catalunya (Novembre 2013)
Español (spanish formal Internacional)CatalanEnglish (United Kingdom)
ARCASA patrocina i participa en les V Jornades de Dietistes- Nutricionistes de Catalunya (Novembre 2013)


“ARCASA patrocina i participa en les IV Jornades de Dietistes- Nutricionistes de Catalunya i la I Jornada del Col.legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya”

 

 

El passats dies 15 i 16 de novembre es van celebrar les IV Jornades de l’Associació Catalana de Dietistes-Nutricionistes (ACDN) i I Jornada del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat), a la Fira de Reus.

 

ARCASA ha estat patrocinador com a empresa de restauració col·lectiva a aquest esdeveniment  al que van assistir més de 400  Dietistes-Nutricionistes i amb el que també va participar com a ponent en la taula rodona de Restauració col·lectiva amb la ponència “ Línia Freda en Restauració Col·lectiva” a càrrec de Inés Navarro (Cap de Dietètica i Nutrició de ARCASA. (http://codinucat-jornades.cat/programa15.html).

 

Aquestes jornades han tingut l’objectiu de informar i actualitzar els coneixements dels dietistes-nutricionistes en diferents aspectes de la nutrició humana i de la dietètica i obtenir una visió global dels últims avenços de la recerca en nutrició i dietètica aplicada, així com observar el desenvolupament professional del dietista-nutricionista en diferents àmbits laborals.

 

En el marc d'aquestes jornades a més s’ha realitzat l'Assemblea Constituent del tan esperat Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat). El lema escollit és: "Tots units per consolidar la nostra professió a Catalunya".

 

Imatge_Congrs