ARCASA obté la certificació ISO 9001 a la cuina de l’Hospital de Sant Joan de Deu (Octubre 2013)
Español (spanish formal Internacional)CatalanEnglish (United Kingdom)
ARCASA obté la certificació ISO 9001 a la cuina de l’Hospital de Sant Joan de Deu (Octubre 2013)

 

“ARCASA obté la certificació ISO 9001 com a gestor del subministrament de matèria prima a la cuina de l’Hospital de Sant Joan de Deu” Hospital_hsjdbcn_01

 

ARCASA, com a empresa amb una llarga trajectòria en la gestió de serveis de restauració, ha fet un pas endavant ampliant l’abast de certificació de la ISO 9001 i incloent el subministrament de matèria prima per a l’Hospital Sant Joan de Deu. La gestió com a proveïdor únic és una tasca complexe que requereix d’una gran organització interna i un enfoc al client diari, per tal de poder donar resposta a les seves necessitats dietètiques i de planificació de menús.

 

Aquest projecte ha estat possible gràcies al treball conjunt amb el personal de l’Hospital que ha posat voluntat i experiència de forma que ambdues parts han pogut organitzar-se d’una forma més eficaç per a realitzar un millor servei.

 

El seguiment i millora contínua dels requisits de la certificació faran evolucionar aquesta gestió cada cop més cap a l’excel·lència, essent un model i exemple a seguir en futurs contractes.

  

ISO_9001_SJDD